0
0

Predstavitev podjetja Suki

Suki d.o.o., je majhno družinsko podjetje, ki smo ga ustanovili v letu 2017. S 1.12.2017 smo odprli našo prvo trgovino v stari Ljubljani na Starem Trgu 15. Aktivni smo na facebooku, po 4 mesecih pa smo postavili tudi internetno stran in dopolnili našo ponudbo z internetno trgovino. V kratkem bomo odprli drugo trgovino tokrat na Hrvaškem, v starem delu Zagreba.

Že od nekdaj smo zaljubljeni v izdelke podjetja Steiff, vendar si niti v sanjah nismo predstavljali, da lahko kdaj pridobimo zaupanje in sodelovanje tako uglednega podjetja, kot je podjetje Steiff. Ker se mnoge lepe zgodbe začnejo z naključji, se je tako začela tudi naša. Iz globokega spoštovanja do ustanoviteljice podjetja Margarete Steiff, ki je kljub številnim omejitvam uspela v poslovnem svetu z ljubeznijo do svojega dela, ne želimo izdelkov zgolj prodajati, temveč tudi poudariti na pomen kvalitete in tradicije, ki jo predstavlja blagovna znamka Steiff.
Zahvaljujemo se vam, da ste se odločili za nakup izdelka Steiff, ki ga odlikujeta najboljša kvaliteta in dolgoletna tradicija.

Suki d.o.o.