0
0

Poslovalnica Ljubljana

Dne 1.12.2017 je v stari Ljubljani odspra vrata prva trgovina Steiff v Sloveniji. V trgovini ponujamo široko izbiro v Nemčiji ročno izdelanih otroških igrač in oblačil za dojenčke in otroke. Izdelki odražajo nemško natančnost in visoko kvaliteto izdelave in so izdelani iz otroku prijaznih materialov. Visoka kvaliteta materialov in ročna izdelava postavlja podjetje Steiff ob bok najboljšim. Slogan podjetja “za otroke je dovolj dobro le najboljše” pa se je ohranil do danes skozi 150 let tradicije se je podjetje Steiff oblikovalo v multinacionalko, ki je prisotna na vseh kontinentih sveta in od konca leta 2017 tudi v Sloveniji.

Trudimo se blagovno znamko preko izdelkov predstaviti in uveljaviti v Slovenskem prostoru.

Poslovalnica Zagreb

Prva trgovina Steiff u Hrvatskoj otvorena je u rujnu 2018. godine u centru Zagreba u Ilici. Mala, ali lijepo uređena trgovina koja će zadovoljiti svaku želju vaših mališana. Ubrzo nakon toga, u prosincu iste godine, otvorili smo svoju drugu trgovinu u Arena centru s nevjerojatno širokim izborom odjeće, dodataka i plišanih igračaka.

Nudimo širok izbor ručno rađenih dječjih igračaka i odjeće za djecu i novorođenčad. Proizvodi predstavljaju njemačku preciznost i visoku kvalitetu izrade od materijala prilagođenih djeci. Kvalitetni materijali i ručna izrada čine marku Steiff jednom od najboljih.

S sloganom “samo najbolje je dovoljno za djecu”, Steiff je kroz 150 godina tradicije i poslovanja postao prisutan na svim kontinentima, konačno u Hrvatskoj 2018. godine. Nastojimo kroz naše proizvode predstaviti brend Steiff na hrvatskom tržištu.

Arena ZG

Ilica 38