0
0

Plišasti medvedek classic 1920

149,00 179,00 

vsebuje DDV
Počisti

Čas dostave je približno 3-8 delovnih dni.

    • (+5.9 €)
      darilna Steiff embalaža in darilni trak

Varnost & kvalitetaVarnost & kvaliteta

Značilnosti

Plišasti medvedek classic 1920 – Ročno izdelana igrača iz otroku prijaznih materialov (polnila in barvila), prijatelj za vedno.

Velikost (cm),

Gumb Nerjaveče jeklo "Gumb v ušesu"

Polnilosintetični polnilni material

Materialnajboljši moher

Oči Varnostne

Najboljši materiali

MILIMETER ZA MILIMETROM, NIT ZA NITJO: PREPROSTO NAJBOLJŠE.

Kdor želi ustvariti nekaj posebnega in edinstvenega s trajno vrednostjo, se ne sme zadovoljiti z nič manj kot popolnimi »sestavinami«. To velja za mnoga področja, še posebej za izdelavo naših igrač, za katere uporabljamo le »sestavine« najvišje kakovosti. Vsaka igrača je od glave do tačk narejena iz najboljših materialov. Od niti, polnila, gumbov, oči in drugih dodatkov, vse do najpomembnejše lastnosti vsake plišaste živali Steiff: »kožuha« oziroma »dlake«, ki določa njeno obliko in značaj. Posebej ponosni smo, da smo od leta 2009 edini proizvajalec plišastih igrač na svetu, ki se lahko pohvali z lastno tovarno tekstila.

Moher

Razkošen, sijoč in gladek.

Ta naravni material iz volne angorskih koz je klasična tkanina za izdelavo medvedkov. Uporabljen je bil tudi za izdelavo prvega plišastega medvedka na svetu. Vlakna moherja so čudovita in trpežna, kar pojasni neverjetno število klasičnih igrač Steiff iz prejšnjega stoletja, ki so videti skoraj kot nove.

Steiffov zakon o čistosti

Za otroke je dovolj dobro le najboljše

Ko rečemo, da je za otroke dovolj dobro le najboljše, to niso prazne besede, ampak načelo, po katerem se ravnamo že več generacij. Otroci so naša sedanjost in prihodnost. Vse mehke živali, ki jih izdelujemo in prodajamo, morajo ustrezati najvišjim standardom kakovosti, varnosti, obdelave in lastnosti materiala. Te standarde postavljamo nad vse ostale navedene mednarodne standarde in teste. Steiffov zakon o čistosti je temeljni del kulture našega podjetja in upravičuje zaupanje, ki nam ga stranke izkazujejo že desetletja. Na njem temelji Steiffovo potrdilo kakovosti.